Yeni
Yapay Çiçek Deposu

Yapay 9lu Lüx İri Gül Demeti Koyu Mavi

Peşin Fiyatına Vade Farksız 3 Taksit
219 TL
Peşin Fiyatına Vade Farksız 3 Taksit

Gelin Buketleri, Ağaçlar, Tanzim Çiçekler, Bambu Seperatörler Sipariş Yoğunluğuna Göre 2-3 İş Gününde Ulaşmaktadır. Ayrıcı Bu Ürünler Sipariş Üzerine Hazırlandığı İçin Değişim Ve İadesi Bulunmamaktadır. Kuru çiçekler el yordamı ile boyandığı için ton farklılığı olabilmektedir.
Ücretsiz Kargo 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde
2-3 GÜN'DE KARGO
PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT Tüm Kartlara
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ 256 Bit SSL Sertifikası
Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yapay 9lu Lüx İri Gül Demeti Fiyatları; Siparişleriniz aynı gün içinde kargoya verilir. 10 Dal Kaliteli Büyük Ekvator Gül Demeti 42 cm stoklarımızda bulunmaktadır. Yapay kafa gül, premium gül demeti, yapay demet çeşitleri

    Yapay 9lu Lüx İri Gül Demeti 42 cm Özellikleri;

    Demet yüksekliği: 42 cm

    Demet genişliği: 25-30 cm

    Demet başına gül sayısı: 9 adet

    1 adet gül çapı: 9 cm

    Gül Demeti ve Gülün Coğrafyamızdaki Tarihi; Bitki olarak Isparta iline 1889 yılında İsmail Efendi tarafından getirilen güller, toprağa son derece uyum sağlamış ve coğrafyamızda üretimi hızla artmıştır. İsmail Efendi, dönemin Bulgaristan’da görev yapan bir müftüsüdür ve bitki fidanlarını oradan getirmiştir. Adaptasyonu o dönemin iklimsel ve toprak yapısına son drece uygun olan Şakayık Gül Demeti türlerinin canlı olarak üretimine hala devam edilmesinin yanı sıra görselliğinin çok güçlü olası sebebiyle yapay çiçek olarak kullanımı da hızla artmaktadır. Birinci dünya savaşına kadar üretimi ve tüketimi hızla artan, bitki ve bitkiden elde edilen yağın ihracatta rekorlar kırdığı dönemlerin ardından birinci dünya savaşıyla Isparta yöresinde üretimi savaşın olağanüstü koşulları sebebiyle yüzde elli oranında düşüş göstermiştir. Ancak hemen sonrasında sanayi bitkisi ve süs bitkisi olarak üretimine hız verildi ve 1953 yılında hem Isparta’da hem İslam köy’de hem de Güney kent’te kurulmuş olan fabrikalarla tarımsal üretimi destekleyen, yağ üretimi sanayisi Şakayık Gül Demeti tarımında ciddi bir artış sağladı. Neredeyse kırk kadar türü olan bitkinin yapay çiçek olarak kullanılması estetik görünümünden kaynaklanmaktadır. Şakayık Gül Demeti Doğal Üretiminde Toprak İstekleri; Şakayık Gül Demeti her toprakta yetiştirilemeyen, kendi içinde özel istekleri olan bir bitki türüdür. Bu nedenle her mevsimde bulunmaması normaldir ve dekorasyon ve hediyelik eşya olarak kullanılmak istendiğinde yapay çiçek formları tercih edilir. Doğal toprak ortamında kireç istemez, hafif topraklarda daha iyi yetişir. Mil içeriği yüksek, kumlu topraklarda daha verimli olur. Dalında kaldığı müddetçe uzun ömürlüdür, ancak ilkbahar mevsiminde çiçek açan bitki yazın havaların iyice ısınmasıyla bir sonraki bahara kadar solmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.